Punkter i livet

Vi är några dövblinda ungdomar som har tankar och åsikter kring dövblindhet.

#56 Tina inlägg 12

Kategori: Kärlek, Livsglädje

Till sist hittade vi en bra plats att fika på, där det var lä. "Bänken" bestod av en vindpinad tall som lagt sig ner och som erbjöd perfekt sittplats på stammen.


Nu vill jag tacka så hemskt mycket för att jag fått den stora äran att dela med mig lite glimtar av hur en vecka i mitt liv som "DövBlind&Glad" kan se ut. Det har varit himla kul att få prova på ett nytt och intensivt sätt att blogga på. Hoppas ni haft åtminstone hälften så trevligt som jag. =D (smiley)

 Är det någon som skulle vilja ha kontakt med mig på något sätt är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig på min mailadress: tina.dovblind@gmail.com  Ni är också välkomna att kika in på min egen blogg www.dovblind.blogspot.com där jag skriver ett par gånger i månaden.

Syntolkning: En "selfie" med mig Tina till vänster och Flemming till höger. Jag ler, har grön keps och gula solglasögon, min jacka är ljusgrå och jag har brokiga sidensjalar kring halsen. Flemming ler lite mer försiktigt, han har ljusbruna ögon, grönaktig jacka, grön tröja, blå skjorta och en blå stickad mössa med ett rött emblem som döljer hans kopparröda kalufs. Han håller en svart termos i handen. Bakom oss syns trädgrenar.