Punkter i livet

Vi är några dövblinda ungdomar som har tankar och åsikter kring dövblindhet.

#50 Tina inlägg 6

Kategori: Jävla dövblindhet!

 
Hej på er!

Idag har jag återigen haft en ledig dag. Tyvärr började den med migrän, men när jag tagit en tablett och sovit ytterligare några timmar vaknade jag till ett alldeles strålande solsken. På gott och ont kan man väl säga, men med keps, solglasögon och en sjalett som höll fast kepsen i den eviga helsingborgska stormvinden gick det bra ändå.

Jag tog en lång promenad och när jag kom hem igen var batterierna åter laddade. Visst blir det så att när solen ler, så ler man själv och plötsligt börjar de man möter le tillbaka och hälsa glatt fastän man inte alls känner dem. 

Nu har jag suttit här en stund och försökt ladda upp en videosnutt jag tog på mig själv där jag tecknar, men mina tekniska färdigheter räcker uppenbarligen inte till... Jag ger upp! Ni får hålla tillgodo med två bilder från dagens promenad.
 
Syntolkning av bild 1: Bilden är tagen från parken intill där jag bor. På bilden ser man glesa träd till vänster, några hustak i förgrunden och en mycket stark sol som lyser upp en annars ganska blå himmel med några vita moln. Det man inte ser om man inte vet det, är att det bakom hustaken finns ett hav (Öresund) och i horisonten, dvs fyra kilometer bort anas Danmark.

Syntolkning av bild 2: Här har jag vänt mig om, så att jag har solen i ryggen. Solen står väldigt lågt, så i gräset bildas en skugga av en person som ser jättelång ut (jag). Längst upp i bild finns några träd och några hus, men det är så skarpt ljust att det knappast går att urskilja.
 
Kommentera inlägget här: